Meer resultaten voor vacature verpleegkundige huisarts

vacature verpleegkundige huisarts
Vacatures - Huisartsenpraktijk Herman Gorterhof te Spijkenisse.
Wij zijn een leuke en drukke huisartsenpraktijk in Spijkenisse. Ons team bestaat uit 4 huisartsen, 2 HAIOs, 1 physician assistant, 7 parttime doktersassistentes, 1 administratief medewerkster, 5 praktijkondersteuners somatiek, 3 praktijkondersteuners GGZ, 1 praktijkondersteuner GGZ jeugd, 1 verpleegkundige ouderenzorg, 1 facilitair medewerkster en een praktijkmanager.
keyboost.nl
Vacatures Werken bij Zoetermeer gezond.
Dan is de functie managementassistent bij de Huisartsenpost misschien wel iets voor jou! Ben je nieuwgierig geworden naar deze vacature? Klik dan gauw verder voor meer informatie! Doktersassistent Huisartsenpraktijk Ellenbroek Bastiaansen. 17-22 uur per week. Huisartsenpraktijk Ellenbroek Bastiaansen. Tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
Vacatures - Rode Kruis Ziekenhuis.
Management, staf en ondersteuning. ANIOS Intensive Care. Open sollicitatie ANIOS. Leerling Recovery verpleegkundige. Geen vacatures gevonden. Heb jij vragen over onze vacatures, arbeidsvoorwaarden of de sfeer binnen ons ziekenhuis? Bel of Whatsapp mij gerust. Ik geef je zo snel mogelijk antwoord!
Nieuwe functies in HA praktijk.
Dit kan de generalistische PVH. De zorg van de PVH vult die van de POH aan. Waar de POH zich richt op voornamelijk geprotocolleerde zorg voor patiënten met complexe, chronische aandoeningen werkt de PVH voor een bredere doelgroep en protocol overstijgend. De hogescholen ontwikkelen op dit moment de opleiding voor PVH. Het is een vervolgopleiding die een verpleegkundige kan volgen na de bachelor of nursing.
Vacatures.
zorgt voor goede gezondheidszorg voor alle asielzoekers in Nederland. Om dit te bewerkstelligen heeft GZA op vrijwel iedere COA opvanglocatie een gezondheidscentrum waar de asielzoeker terecht kan voor een afspraak met een zorgprofessional zoals de doktersassistent, verpleegkundige, POH-GGZ of huisarts.
Alle openstaande vacatures bij het UMCG - Werkenbijumcg.nl.
24 tot 36 uur 42. meer dan 36 uur 8. reset reset filters. Gevonden: 55 banen. arrow Opleiding tot Intensive Care IC -verpleegkundige start april 2023. 32 - 36 uur per week. Salaris: € 2.595 - € 3.909. arrow AIOS Medische Microbiologie.
Vacatures bij het JBZ Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Samen met jou bepalen we wat je nodig hebt en van wie, zodat jij zo lang mogelijk het leven kunt leiden dat jij wilt. Wij zetten daarvoor al onze medische expertise in en zoeken de samenwerking, bijvoorbeeld met je familie en vrienden, je huisarts, de gemeente en de thuiszorg.
Vacatures huisartsenpraktijk.
Oproepen werkplek en stageplaats. Aanwezigheid tolk bij consult. Aanvraag overige projecten. Over de AOF-commissie. Raad van Toezicht. Wilt u aan de slag als huisarts, praktijkondersteuner, praktijkverpleegkundige of doktersassistente in een huisartsenpraktijk in de provincie Groningen/Noord Drenthe? Of zoekt u als praktijkhouder juist personeel en wilt u een vacature plaatsen?
Vacatures - Euro Clínica Rincón.
We zijn op zoek naar een ervaren huisarts die bereid is zich aan de zonnige Costa Blanca te vestigen en ons helpt de praktijk verder uit te bouwen. Euro Clinica Rincon is gevestigd in Spanje sinds 1999 en heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. Indien u interesse heeft nodigen we u van harte uit om te reageren op deze vacature.

Contacteer ons